Camping

d4ea7471-30c0-44b4-a2f8-527ffc6dcea9Wel van la Resse willen genieten, maar niet per se willen werken? We nodigen je graag uit te komen kamperen! In eerste instantie stellen we twee campingplaatsen beschikbaar: midden in het bos, langs de beek, of toch liever dichter bij de auto en de sanitaire voorzieningen van het huis? Per situatie bekijken we hoe je maximaal van je vakantie kan genieten.
In het hoofdgebouw is een sanitaire ruimte en keuken beschikbaar (die wordt gedeeld met evt aanwezige vrijwilligers). Daarnaast is er de mogelijkheid om bij ons een was te draaien en je kan uiteraard je telefoon opladen, maar je kan hem ook een weekje uitzetten ;).

De kosten zijn 10 EUR per nacht tot 4 personen per campingplaats. (2 EUR extra per persoon per nacht voor evt meer personen)

 

Dagbezoek
Educatieve wandeling:
Ben je nieuwsgierig en wil je graag een kijkje komen nemen waarbij Antoine je van alles over het bos en natuur vertelt? Dat kan! Neem contact met ons op en vermeld met hoeveel personen je graag wilt komen, dan bekijken we de mogelijkheden.

 

34f57921-ed0d-441d-8ed0-311e01f8a53d